Profesorii din judeţul Sălaj vor fi instruiţi privind predarea on-line a cursurilor

Foto: educred.ro
0 12

Până la începerea şcolii, profesorii din judeţul Sălaj vor fi instruiţi gratuit, cu privire la susţinerea lecţiilor on-line prin intermediul unor platforme de specialitate.

Programul de formare „Învăţare la distanţă cu ajutorul Google CLASSROOM şi Microsoft TEAMS” este avizat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării. Programul  este organizat la nivel de judeţ de Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj şi Casa Corpului Didactic Sălaj.

„Cursul se desfăşoară on-line, cu o durată de 24 ore şi în regim gratuit. Acest program vine în sprijinul cadrelor didactice din judeţul Sălaj, care vor dobândi competenţe în utilizarea unor platforme care facilitează învăţarea la distanţă (Google CLASSROOM şi Microsoft TEAMS), a unor instrumente inovative, dar şi a modalităţilor de integrare în activităţile didactice cu elevii”, anunţă reprezentanţii celor două instituţii, într-un comunicat de presă transmis vineri.

În acest sens, până la începerea noului an şcolar, respectiv pe 14 septembrie 2020, toate cadrele didactice vor beneficia de aceste cursuri de formare gtatuit, potrivit aceluiaşi comunicat.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata