Prognoza meteo duminică, 16 decembrie: ploi și ninsori

Administrația Națională de Meteorologie anunță pentru ziua de 16 decembrie că ninsorile vor continua să apară.  Se pare că la sfârșitul săptămânii va cădea lapovița în București, alături de ploi înghețate și ninsori. Temperaturile se vor încadra între -3 și -2 grade Celsius. Vremea la munte va de foarte rece, temperaturile încadrându-se între -1 și -3 grade Celsius. Stratul de zăpadă va continua să crească, din cauza ninsorilor abundente.

De asemenea, se anunță ger de săptămâna viitoare. ANM anunță o nouă masă de aer rece. Noaptea de sâmbătă spre duminică vremea se va menține închisă, precipitațiile continuând în multe părți din țară. Banat, Crișana și la nordul Olteniei își va face apariția ninsoarea. Precipitații mixte se arată în Maramureș, Transilvania și Moldova. În estul și sudul Olteniei, în Muntenia și în Dobrogea vor predomina ploile. Depuneri de polei vor fi la nord și est de Muntenia.

Prognoza meteo duminică, 16 decembrie: ninsorile nu încetează

În ziua de duminică, vremea se va menține închisă. Precipitațiile vor acoperi mare parte din teritoriile țării. Ninsorile vor fi mai consistente în: Banat, Crișana, Oltenia, Carpații Occidentali și de Curbură. În Moldova se va depune polei, dar și pe spații mici din Transilvania. „La nivelul celor 3 luni se discută despre posibilitate ca fenomene mai severe să apară în a doua parte a iernii, iar pe ansamblul ei, cel puțin în Europa Centrală și de Est, să fie ușor mai caldă decât ar fi firesc. E un semnal care trebuie luat cu foarte mare reținere pentru că această circulație la scară mare induce o incertitudine destul de mare în estimările de durată lungă”, potrivit unui meteorolog ANM.

Vremea în Constanța

Vreme aîn Constanța 16 decembrieVremea în Constanța 16 decembrie

Maxima va atinge 10 grade Celsius pe timpul zilei, alături de câteva averse. Vânturi vin din zonele de est-sud-est cu 24 km/h și cu rafale de 33…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata