Prognoza meteo luni, 18 martie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: vin schimbări drastice

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie indică prognoza pentru ziua de luni, 18 martie pentru: București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj. „Cel puțin până miercuri, e o vreme caldă, mult mai caldă decât normal, în special în sudul și sud-vestul țării. Pe miercuri, așteptăm peste 10 grade în toată țara, și peste – 15, 16, 17 grade, dacă nu chiar și mai mult”, a declarat, la Realitatea TV, meteorologul Elena Cordoneanu.

Prognoza meteo pentru luni, 18 martie!

„Prima jumătate din luna martie e o perioadă de vreme foarte, foarte schimbătoare. Nu e exclus să avem intruziuni de aer rece deasupra țării noastre”, a mai spus meteorologul Elena Cordoneanu. Iată ce indică specialiștii de la ANM pentru ziua de luni, 18  martie.

Prognoza meteo luni, 18 martie

Vremea în București

Vreme BucureștiVreme București

Pentru ziua de 18 martie, în Capitală, se anunță maxima de 24 grade Celsius, alături de un cer cu mult soare. Vânturi vin din partea de est cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Nopatea sunt indicate 8 grade Celsius, alături de un cer parțial noros. Vânturi vin dinspre zona de est a teritoriului României cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Vremea în Iași

Vreme IașiVreme Iași

Maxima zilei de luni, 18 martie, este de 22 de grade Celsius, alături de un cer cu mult soare. Vânturi vin dinspre sud-sud-est cu 17 km/h și cu rafale de 32 de km. Noaptea are minima de doar 6 grade Celsius și un cer parțial noros. Vânturi vin din partea de sud-sud-est cu 13 km/h și cu rafale de 26 de3 km/h.

Vremea în Constanța

Vreme ConstanțaVreme Constanța

Pentru Constanța, specialiștii indicaă un soare strălucitor și 15 grade Celsius. Vânturi vin din partea de sud-sud-est cu 20 de km/h și cu rafale de 32 de km/h. Noaptea vor fi minim 7 grade Celsius, alături de un cer senin. Vânturi vin din partea de sud-est cu 20 de km/h și cu rafale de 32 de km/h.

Vremea în Brașov

Vreme BrașovVreme Brașov

Pentru ziua de 18 martie, se indică un cer însorit și…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata