Prognoza meteo luni, 26 noiembrie 2018: vine gerul!

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță temperaturile pentru ziua de luni, 26 noiembrie. Aceștia indică faptul că viscolul se apropie cu pași repezi! Episoadele de ger nu vor lipsi, iar iarna este din ce în ce mai aproape.  „În prima lună de toamnă s-a confirmat estimarea centrului european, care anticipa o lună mai caldă în prima lună de toamnă. Ne apropiem de media climatololgică a precipitațiilor, dar trebuie să luam în considerare deficitul de apă înregistrat până în 19 septembrie.

Se pare ca și a doua lună de toamna, din perspectiva valorilor tempertaturilor din octombrie și noiembrie par a aduce valori mai ridicate decât în mod obișnuit. Vorbim însă de o scădere treptată a valorilor de temperatură de la o luna la alta – septembrie, 14,5 grade medie, din octombrie, de 9,6, noiembrie, de 3,8 – scădere de 5-6 de grade de la o lună la alta”,  a spus directorul Administrației Naționale de Meteorologie.  

Prognoza meteo 26 noiembrie 2018: zăpezile sunt aproape

Se anunță vremea rece! Se pare că vom avea parte de o răcire considerabilă în tot teritoriul. De asemenea, sunt așteptate temperaturi cu – și ninsori, viscol și ger. „Vremea va fi rece și predominant închisă. Mai ales în primele ore ale zilei trecător se vor semnala precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie sau burniță, astfel că stratul de zăpadă va continua să se topească. Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 40…50 km/h în prima parte a zilei, apoi va slăbi treptat în intensitate. Temperatura maximă va fi de 2…4 grade”,  potrivit speciali;tilor de la Administraia Națională de Meteorologie.

Vremea în Constanța

ConstanțaConstanța

Ziua de 26 noiembrie aduce pentru constănțeni 12 grade Celsius și o ploaie scurtă. Vânturi vin din direcția zonei de sud cu 22 km/h și cu rafale de 32 de km/h. Noaptea vine doar cu 5 grade Celsius și cu câteva averse. Vânturi vin…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata