Prognoza meteo vineri, 1 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov: vin temperaturi ridicate

Specialiștii de la Administrația Națonală de Meteorologie anunță că vine vremea frumoasă! Temperaturile vor fi ușor ridicate. Cerul va fi parțial însorit în majoritatea zonelor teritoriului României. Temoeraturile calde se vor menține mai ales între 2 și 5 februarie.

Prima zi a lunii februarie debutează în zona de munte cu o vreme frumoasă, chiar dacă temperaturile nu vor fi prea ridicate. Maximele vor crește până în la data de 4 februarie. Media înregistrată este de -1-2 grade Celsius în stațiunile montane. Temperaturile minime se vor situa în jurul valorii de -3 grade Celsius.

Prognoza meteo vineri, 1 februarie! Temperaturile cresc!

De la 1 februarie se încălzeșteDe la 1 februarie se încălzește

Vremea în București

Vreme BucureștiVreme București

În București, în ziua de 1 februarie, cerul va fi predominant însorit. Maxima va fi de 8 grade Celsius. Vânturi vin din direcția de vest cu 11 km/h și cu rafale de 18 km/h. Noaptea vor fi doar 0 grade Celsius, alături de un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin din partea de sud-est a teritoriului României cu 6 km/h și cu 11 km/h.

Vremea în Constanța

Vreme ConstanțaVreme Constanța

Maxima zilei de 1 februarie în București va fi de 8 grade Celsius și un cer predominant însorit. Vânturi vin din partea de vest-nord-vest cu 18 km/h și cu rafale de 30 de km/h. Noaptea vor fi doar 3 grade Celsius, alături de un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin din direcția sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 17 km/h.

Vremea în Brașov

Vreme BrașovVreme Brașov

În Brașov, în cursul zilei de 1 februarie, vineri, va fi maxima de 5 grade Celsius, alături de un cer predominant însorit. Vânturi vin din partea de nord-est cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h. Noaptea vine cu doar -1 grad Celsius, cu vânturi din partea de sud a României cu 9 km/h și cu rafale de 11 km/h. Cerul va fi parțial spre predominant însorit.

Vremea în Iași

Vreme IașiVreme Iași

Maxima în Iași va fi de 2 grade Celsius, iar cerul va fi parțial însorit. Vânturi…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata