Proteste de 1 decembrie, la Alba Iulia: „Interzis Jandarmeriei Române”

Aproximativ 15.000 de oameni se vor strânge la Marşul Unirii de la Alba Iulia, care va fi organizat pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României. Conform preşedintelui Platformei Unioniste „Acţiunea 2012”, cea care organizează manifestaţia, participanţii se vor întâlni în gara CFR din Alba Iulia şi vor merge cu steagurile lungi de 100 de metri.

S-a creat şi un eveniment pe Facebook, numit „Interzis Jandarmeriei Române”, la care vor participa suporterii: „În fiecare an, de 1 Decembrie, jandarmii își șterg bastoanele mânjite cu sângele cetățenilor români pe care i-au lovit în timpul anului. De Ziua Națională a României, aceste scursuri ale societății își lustruiesc bocancii murdari de rahatul propriu în care calcă zilnic. Pe 1 Decembrie, acestor analfabeți luați de la câmp li se dau niște uniforme noi, pozând în apărători ai legii. Începând cu acest an, s-a terminat distracția pentru aceste sugative ale bugetului statului.

Proteste de 1 decembrie, la Alba Iulia

Un buget asigurat de cei pe care ei îi scuipă și îi abuzează. Jandarmeria Română, o instituție aservită politic și care are ca principal scop gazarea și bătaia românilor, fie că vorbim de protestele din 10 august, de protestele din 2017, de cele din 2012, de Roșia Montană, de Pungești sau de modul jandarmilor de a acționa pe stadioanele de fotbal.

Pentru toate abuzurile făcute asupra suporterilor, pentru toate bătăile date jurnaliștilor, suporterilor, cetățenilor acestei țări, pentru toate înscenările pe care le-au făcut, începând cu 13-15 iunie 1990 și continuând pe cele pe care le-am demascat deja, ianuarie 2012 și protestele recente din Piața Victoriei, noi, Revista ULTRA’, anunțăm în mod oficial că Jandarmeria Română nu are ce căuta în cadrul defilării militare organizată cu ocazia Zilei Naționale a României. La an aniversar, la 100 de ani de la Marea Unire, să-i vedem pe jandarmi defilând nu ar fi decât o…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata