PSD amenință că-i face plângere pentru înaltă trădare lui Klaus Iohannis

0 91


Partidul Social Democrat va depune cât de curând o plângere penală pentru înaltă trădare împotriva președintelui Klaus Iohannis, a anunțat vicepreședintele PSD, Olguța Vasilescu. Ea a adăugat că plângerea a fost deja redactată.

„Va veni o plângere pentru înaltă trădare. Cred că dl Liviu Dragnea a vorbit mai mult despre această chestiune. A spus că este deja redactată de ministrul Justiţiei şi de colegii noştri jurişti din partid. Aşa am înţeles eu. Ştiu sigur că la această plângere a lucrat şi colegul meu Mircea Drăghici. Deci probabil de aceea nu este numit ministru”, a afirmat Olguţa Vasilescu, duminică la Antena 3.

Fostul ministru spune că dacă președintele nu o va numi la Ministerul Dezvoltării şi pe Mihai Drăghici la Ministerul Transporturilor, atunci îi vor face și o plângere pentru abuz în serviciu. „Şi noi dacă nu vom fi numiţi, probabil îi vom face o plângere pentru abuz în serviciu”, a adăugat fostul ministru.

Declarațiile Olguței Vasilescu vin la câteva ore după ce Liviu Dragnea a declarat că susţine în continuare formularea unei plângeri pentru înaltă trădare împotriva şefului statului Klaus Iohannis, anunţată de liderul PSD la finalul anului trecut.

Fostul preşedinte Traian Băsescu consideră că depunerea de către reprezentanţi ai PSD a unei plângeri penale pentru înaltă trădare pe numele şefului statului, Klaus Iohannis, este imposibil de realizat şi „ar râde orice procuror de o asemenea plângere”.

„Astea sunt prostii. Care-i fapta penală pe care a făcut-o preşedintele? Unde-i înalta trădare? Nu ştie definiţia acuzaţiei pe care o face. S-a politizat prea mult tot, ăsta-i adevărul. Chiar această declaraţie a lui Dragnea este una politică,…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata