PSD, reacţie dură după respingerea Liei Olguţa Vasilescu: „Urmează să facem uz de mijloacele legale, pentru a-l determina pe președintele „Bețe-n-Roate” să își respecte obligațiile”

0 102


PSD a anunţat, joi, că va face „uz de mijloacele legale și constituționale pentru a-l determina pe președintele „Bețe-n-Roate” să își respecte obligațiile”, după ce preşedintele Klaus Iohannis a refuzat numirea în funcţia de ministru a Liei Olguţa Vasilescu.

Social-democraţii s-au lansat într-un atac dur la adresa şefului statului, pe pagina oficială a partidului. 

„Klaus Iohannis a arătat astăzi că este cel mai iresponsabil președinte pe care l-a avut România. Nu a venit cu niciun proiect, cu nicio propunere constructivă, cu nimic care să îmbunătățească viața românilor. Este mânat de frustrări personale și nu știe decât să blocheze. Va rămâne în istorie drept „Președintele Bețe-n-Roate”. Face tot ce poate pentru a bloca PSD să facă investițiile atât de așteptate de cetățeni”, a scris PSD, în postare. 

Social-democraţii spun că, „pe criteriile pentru care a respins-o astăzi pe Olguța Vasilescu, Iohannis nu ar fi devenit niciodată președintele României și nici nu ar fi putut ocupa o funcție de ministru”. 

„În plus, se contrazice: tot el a semnat cu mâna lui numirea Olguței Vasilescu la Ministerul Muncii, unde a realizat cele mai complexe legi ale acestei guvernări: Legea salarizării și Legea pensiilor”, mai spun cei de la PSD.

Social-democraţii anunţă că vor folosi toate mijloacele legale pentru a-l obliga pe preşedinte să îşi respecte obligaţiile.

„PSD a avut suficientă răbdare. Urmează să facem uz de mijloacele legale și constituționale pentru a-l determina pe președintele „Bețe-n-Roate” să își respecte obligațiile pe care le are față de lege și de cetățeni”, a scris PSD.

Președintele României, Klaus Iohannis, a respins, pentru a patra oară,…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata