PSD se reuneşte duminică în prima şedinţă din acest an. Ştefănescu: „Vom face un anunţ extrem de important pentru milioane de români, prin vocea preşedintelui Liviu Dragnea”

0 93


Social-democraţii se reunesc, duminică, la Parlament, în prima şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al partidului din acest an. În contextul întârzierii bugetului de stet pe 2019 şi a plecării din partid a unui fost premier, Mihai Tudose, secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu anunţă că liderul Liviu Dragnea va venit cu „un anunţ extrem de important pentru miliane de români”.

Este prima ieşire publică a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Acesta a plecat în decembrie în concediu, şi şi-a delegat atribuţiile vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor, Florin Iordache.

Liviu Dragnea a lipsit, în această perioadă, de la toate evenimentele legate de preşedinţia română a Consiliului UE, dar şi de la manifestările organizate cu ocazia Unirii Principatelor Române.

Cu toate acestea, Dragnea a ţinut să arate că munceşte. El a postat mesaje pe pagina de Facebook, însoţite şi de o fotografie în care se află alături de partenerul de coaliţie, Călin Popescu Tăriceanu, de ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici şi de consilierul premierului Darius Vâlcov.
Președintele PSD a scris, pe Facebook că România a avut cele mai mari creșteri în ultimii doi ani. Liviu Dragnea susține că Produsul Intern Brut al României a ajuns în 2018 la 949,6 miliarde de lei, cu 188,2 miliarde de lei în plus faţă de 2016, adică o creştere de 25 la sută.
Deşi cei de la Putere transmit că bugetul pe 2019 este finalizat, nici până joi, Ministerul Finanţelor Publice nu a publicat proiectul de lege. Potrivit Legii  nr. 52 din 2003
privind transparența decizionala în administrația publică, orice proiect trebuie să stea în dezbatere publică, înainte de a fi adoptat de Executiv.

Comitetul Executiv Naţional al PSD se…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x