PSD se reuneşte în Comitetul Executiv Naţional, pe 16 decembrie. Fifor devine preşedinte al Consiliului Naţional al PSD

Social-democraţii se reunesc, pe 16 decembrie, în Consiliul Naţional şi Comitetul Executiv Naţional. Mihai Fifor, care a demisionat la remanierea recentă din funcţia de ministru al Apărării, urmează să fie ales preşedintele Consiliului Naţional al PSD. Pentru asta, trebuie să renunţe la funcţia de vicepreşedinte al partidului.

Între timp, preşedintele PSD Liviu Dragnea va avea o întrevedere, duminică, 9 decembrie, cu ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici şi cu Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, pentru a discuta despre bugetul României pentru anul 2019.

PSD vrea să introducă proiectul de buget în Guvern săptămâna viitoare, iar mai apoi să îl trimită în Parlament, pentru a fi adoptat până la finalul sesiunii parlamentare.

În plus, la Comitetul Executiv Naţional se vor organiza departamentele PSD. care vor fi coordonate de Mihai Fifor.

„Departamentele vor funcţiona „ca un fel de Guvern paralel”, au menţionat sursele citate.

Cele două reuniuni vor avea loc la Bucureşti.

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, și-a dat demisia pe 19 noiembrie. Fifor a declarat, atunci, că a luat această decizie, deoarece vrea să întărească echipa PSD pentru a pregăti următoarele alegeri.

Citeşte şi: EXPERIMENT LIBERTATEA. Unde fugim când sună alarma? Buncăre private și subsoluri abandonate din anii ’90

Post-ul PSD se reuneşte în Comitetul Executiv Naţional, pe 16 decembrie. Fifor devine preşedinte al Consiliului Naţional al PSD apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata