Puterea Dragostei, live stream online pe Kanal D. Cine a câștigat finala – Update

FANATIK te ține la curent live stream online cu utimele detalii de la emisiunea Puterea Dragostei, inclusiv cine a câștigat finala celebrei emisiuni difuzate de Kanal D! Doar câteva ore ne mai desparte până vom afla cine a câștigat prima ediție a îndrăgiteo emisiuni Puterea Dragostei!

Update, ora 19.16: Bianca a câstigat trofeul și marele premiu de 10.000 de lei, triumfând în fața Siminei. La băieți, câștigătorul a fost Bogdan Mocanu. Și el a pus mâna pe 10.000 de lei.

Cine a câștigat finala Puterea Dragostei

Finala a început deja de la ora 15:30, pe Kanal D. Favoriții la marile trofee de la “Puterea Dragostei” sunt concurenții Bianca și Jador. Desigur, fanii emisiunii nu au uitat nici cine sunt, de fapt, preferații prezentatoarei show-ului de la Kanal D… Potrivit unora dintre internauți, Andreea Mantea îi susține pe Simona și Zănoagă.

“(…) Văzând cele două trofee pentru cei mai îndrăgiti concurenți, cred că sunt pentru Bia și Jador, iar banii îi vor lua Simina și Alex. Aranjamente, ca de obicei… în plus, am înțeles că filmările s-au terminat… deci cum e cu votul?! Că nu mi-e clar”, “Pe perioada galei vom putea vota, dar cred că voturile noastre vor fi în zadar, căci va câștiga Fonfi și Scheletu’!!!”

Cine a câștigat finala Puterea Dragostei

Fanii emisiunii de-abia așteaptă să vadă cine pleacă acasă cu marele premiu

“Votez Jador și Bianca, merită!”, “Dacă nu câștigă Bianca și Jador, care sunt favoriții publicului, emisiunea este fake (n.r.: falsă, aranjată)! De ce la greci câștigătorii au luat și trofeele, și la noi se dau separat? Ca să ne scoateți ochii că ați dat trofeele favoriților publicului? Sau pentru că la greci nu era Mantea care să aibă favoriți (Simina și Zanoaga)?”,

“JADOR și BIANCA merită să câștige, fiindcă sunt cei mai susținuți și cei mai iubiți concurenți. Amândoi au arătat «Puterea Dragostei», chiar dacă…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata