Radu Herjeu, contraatac la Traian Băsescu: ”Să-l vezi pe Băsescu vituperând împotriva ”jurnaliștilor și analiștilor” plătiți de politicieni pentru a manipula e ca și când ai auzi o matroană de bordel plângându-se de prostituția exacerbată care distruge valorile morale ale nației!”

Traian Băsescu, fostul președinte al României a vorbit despre ”mercenarii presei”, jurnaliști care ar fi plătiți de puterea de la Moscova, și a făcut mai multe nominalizări. Postarea sa de pe Facebook a atras furia unui membru al CNA, care i-a dat replica în aceeași manieră. Radu Herjeu a fost cu ani în urmă prezentator la Antena 1, unul din posturile TV nominalizate de către fostul președinte al României.

Radu Herjeu a fost jurnalist la Antena 1, B1 TV, Național TV și România TV, și a publicat pe contul său de Facebook o replică la afirmațiile lui Traian Băsescu. ”Să-l vezi pe Băsescu vituperând (denigrând, n.r.) împotriva ”jurnaliștilor și analiștilor” plătiți de politicieni pentru a manipula e ca și când ai auzi o matroană de bordel plângându-se de prostituția exacerbată care distruge valorile morale ale nației!”, a scris Radu Herjeu, potrivit stiripesurse.ro.

Traian Băsescu a publicat pe Facebook opinia sa la adresa jurnaliștilor considerați de el a fi plătiți de Moscova pentru a denigra România și interesele occidentale. Băsescu a publicat această postare după un articol apărut în Newsweek, care a publicat a o listă a analiştilor şi jurnliştilor despre care afirmă că ar fi plătiţi de PSD, printre aceştia regăsindu-se Doru Buşcu, Bogdan Chirieac, Marius Pieleanu, Răzvan Savaliuc, Adina Anghelescu, Marius Ghilezan, Mirel Palada.

„Mulţi jurnalişti şi analişti autodeclaraţi a fi “independenţi” sunt plătitiţi să-i prostească pe români. Prima grijă a jurnalistului şi analistului mercenar este să se declare încă de la începutul emisiunii pro-american, pro-UE, pro NATO, când, de fapt, prin ceea ce susţine în emisiune este o biată sculă a propagandei ruseşti,…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata