Raluca Turcan: Îndemn pe toţi să nu fie îngrijoraţi cu privire la evoluţia PNRR

454

Raluca Turcan ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Râmnicu Vâlcea, că îndeamnă pe toată lumea să nu fie îngrijorată cu privire la evoluţia Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

În acest sens, „Eu v-aş sfătui şi îndemn pe toţi să nu fie îngrijoraţi cu privire la evoluţia Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, întrucât acesta este un demers nou pentru toate statele membre ale UE şi, în acelaşi timp, el presupune un proces intens de negociere. Deci, faptul că suntem în etapa de negocieri nu înseamnă impas. Eu sunt convinsă că vom respecta calendarul obligatoriu pentru toate statele membre”, a afirmat Turcan.

Vineri, în judeţul Vâlcea ministrul muncii Raluca Turcan a mers la centre ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi la Casa de Pensii din judeţ.

În acest sens, preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că termenul stabilit pentru finalizarea PNRR este orientativ, nu ultimativ, iar România va lucra la acest proiect până este „foarte bun”.

La răndul său, premierul Florin Cîţu a declarat joi că România se află în negocieri cu Comisia Europeană pentru PNRR şi că nu este adevărat că acesta a fost refuzat, ci doar s-a pus în discuţie o remodelare a acestuia.

Sursa: Agerpres
Citește și
2 Comentarii
  1. Paul spune

    Incredere 0 in voi toti

  2. Delia spune

    Păi Ghinea zice altceva: unele ministere dorm pe ele, se tărăgănează și că dacă nu se mișcă face el planul după cum îl duce capul sau cum îi vine lui mai bine

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner