Raluca Turcan (PNL), către Viorica Dăncilă: „Nu vă iluzionați! Românii nu vor fi niciodată în consens cu hoții și reprezentanții lor, fie că sunt avocați sau prim-miniștri”

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, s-a lansat într-un atac dur la adresa premierului Viorica Dăncilă, la dezbaterea moţiunii de cenzură.

„Nu vă iluzionați! Românii nu vor fi niciodată în consens cu hoții și reprezentanții lor, fie că sunt avocați sau prim-miniștri. Toate funcțiile sunt vremelnice, istoria îi consemnează ori pe cei care fac mult bine, ori pe cai care fac mult rău. Răul făcut de dvs și de cei care v-au plantat în vitrină la Palatul Victoria este incomensurabil. De aceea, fiți sigură, istoria vă va menționa, iar românii, vă garantez, nu vă vor ierta. Zi de zi, de doi ani ați mutat factura propriilor corupți asupra sistemului judiciar. Ieri, ați mutat factura propriilor incompetenți din Guvern asupra companiilor românești printr-un act grav de subminare a economiei naționale. Și pentru acest lucru, veți plăti”, a spus Turcan.

Liberala a arătat că moțiunea de astăzi este de o importanță crucială.

„Cu 163 de semnături din 233 de voturi necesare pentru a demite acest guvern, șansele să fie votată moțiunea de astăzi par foarte mici. Și nu sunt puțini cei care spun că nu are nicio șansă în actualul Parlament. Dincolo de orice socoteală în avans a voturilor pro sau contra moțiunii, avem datoria să privim spre cei care ne-au ales și trimis aici. Deasupra noastră a tuturor, a parlamentarilor și a celor aflați vremelnic pe banca guvernamentală stă poporul român: Iar cetățenii români de orice etnie, într-o majoritate covârșitoare, spun că drumul pe care s-a înscris guvernul Dragnea-Dăncilă este greșit, profund greșit. Doresc o schimbare în bine. Doresc ca această moțiune să treacă!”, a spus Turcan.

Ea a mai spus că România se clădește cu oameni curajoși, bravi,…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata