Raluca Turcan: Trebuie să spunem ce am găsit

0 106

 Prim-vicepreședintelui PNL Raluca Turcan a declarat, duminică, la Timișoara, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL regiunea Vest, eveniment la care participă și Klaus Iohannis,că liberalii trebuie să spună ce au găsit la guvernare.

„Avem două etape și trebuie să fim cinstiți cu românii. În patru ani de guvernare PNL poate, în parteneriat cu Klaus Iohannis, să facă România normală. Dacă vom avea un mandat de un an de zile, până la următoarele alegeri, trebuie să le spunem în primul rând românilor ce am găsit, că s-ar putea nu doar vistieria să fie goală, ci să se fi furat și vistieriaȚ, a declarat Raluca Turcan.

„Însă nu e nimic, cu cinste, onestitate, caracter, dar mai ales cu competență, eu am convingerea că românii vor înțelege. Rugămintea mea este că trebuie să acceptăm și că nu ne vom permite nicio scăpare, niciun derapaj, nu va trebuie să înlocuim pesediști cu peneliști, va trebuie să înlocuim cu oameni cu caracter, competenți, cu caracter”, a mai spus Turcan.

Lia Olguța Vasilescu, fost ministru PSD, a declarat sâmbără, în cadrul evenimentului de lansare a candidaturii Vioricăi Dîncilă, că liberalii își pregătesc discursul cu „greaua moștenire”.

 

Sursa: News 24 Romania.

Citeste continuarea pe News 24

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x