Ramona Mănescu: Mă interesează ca următorul comisar să fie acceptat în Parlamentul European

Trimisul special al AGERPRES, Irinela Vişan, transmite: Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Mănescu, a declarat joi că este interesată ca următoarea propunere pentru postul de comisar european din partea României să fie acceptată în Parlamentul European.

Iniţial, Ramona Mănescu a precizat că nu doreşte să facă declaraţii pe acest subiect, dar când a fost întrebată dacă o interesează acest post, în condiţiile în care în presă a fost vehiculată ideea că ar putea reprezenta următoarea propunere a României, ministrul a afirmat că este important ca viitoarea nominalizare să fie acceptată.

"Nu aş vrea să comentez. (…) Mă interesează ca următorul comisar să fie acceptat în Parlamentul European. Aceasta este ceea ce mă interesează", a arătat ea, într-o declaraţie acordată presei la New York.

Candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pentru Transporturi a fost respinsă joi de Comisia Juridică a Parlamentului European, a anunţat eurodeputatul PNL Siegfried Mureşan, pe Facebook. AGERPRES/(A – editor: Claudia Stănescu)

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata