Rareș Bogdan și-a botezat fetița. Petrecere grandioasă după ceremonie

Europarlamentarul Rareș Bogdan și-a botezat fetița cu mare fast! Evenimentul are loc la Cluj-Napoca, locul natal al celor doi părinți. Micuța Jacqueline are trei nași, iar petrecerea are loc la un hotel mare din oraș, unde sunt așteptați sute de invitați.

Rareș Bogdan și-a botezat fetița la Biserica Catolică Sfântul Petru din Cluj

A fost un an plin pentru Rareș Bogdan. A lăsat televiziunea și s-a aruncat în lupta din politică. A candidat pe listele PNL pentru un loc de europarlamentar și l-a și obținut. Mai mult, tot anul acesta s-a născut și mezina familiei, Jacqueline.

Creștinarea micuței a avut loc la Biserica Catolică Sfântul Petru din Cluj. Pentru marele eveniment, Rareș Bogdan a optat pentru un costum bleumarin, cu cămașă albă și cravată mov, iar soția lui a ales să îmbrace o rochie verde smarald, potrivit cancan.ro.

Rareș Bogdan și-a botezat fetițaRareș Bogdan și-a botezat fetița

Fiul lui Rareș Bogdan și-a dorit o surioară

După terminarea ceremoniei religioase, împreună cu nașii, familia și prietenii apropiați, Rareș Bogdan și soția lui vor petrece la Grand Hotel Italia.

La sfârșitul lunii iunie, Rareș Bogdan a devenit tătic pentru a doua oară. Florina, soția lui, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit un nume deosebit: Jacqueline. Venirea pe lume a micuței l-a făcut, însă, cel mai fericit pe Mihai, băiețelul cuplului în vârstă de șapte ani, care își dorea cu ardoare o surioară.

”A venit Prințesa lui Tata. Mihai e cel mai fericit! Și-a dorit enorm o surioară. Mulțumesc din suflet, Florinei, o MAMĂ extraordinară, iubitoare și dedicată total. Doamne ajută! Bucurii tuturor și sănătate. Acum am băiat și fată! Mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru tot!”, spunea Rareș Bogdan pe rețelele de socializare atunci când i s-a născut fetița.

Familia lui Rareș Bogdan s-a extins la cererea fiului său, care și-a dorit mult o surioară sau un frățior. “Datorită lui Mihai vom fi…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata