RCS-RDS a făcut anunțul! De ce serviciu nou se vor bucura clienții

Absolut toți abonații RCS-RDS primesc o veste incredibilă! Cea mai extinsă companie de telecomunicații din România  a organizat o surpriză de proporții pentru toții clienții. De acum se vor putea bucura de o nouă facilitate.

Compania de telecomunicații RCS-RDS le va oferi clienților un mare beneficiu, datorită rețelei moderne pe care o utilizează. Vorbim astfel despre serviciul VoWifi pentru Digi Mobil, care este deja disponibil pentru toții abonații firmei.

Mai exact, această nouă tehnologie, îi lasă pe clienți să efectueze apeluri telefonice prin intermediul Wifi, întocmai celor prin rețeaua GSM. Chiar și așa, sunt și câteva limite în ceea ce vizează compatibilitatea cu telefoanele mobile. De exemplu, telefoanele IPhone nu permit momentan folosirea acestui tip de serviciu.

Acest nou beneficiu introdus de compania națională, le permite clienților să efectueze apeluri telefonice cu toate că semnalul poate fi slab în casă sau în locația de unde vor să sune în acel moment. Minutele consumate se vor scădea din abonamentul de telefonie mobilă pe care îl au în acel moment.

Acest serviciu nu va percepe costuri suplimentare pentru apelurile realizate cu ajutorul tehnologiei wireless. Acest nou avantaj vine în ajutorul clienților care din păcate, au de a face cu semnalul slab din case sau din alte zone.

Cu toate acestea, beneficiul oferit de RCS RDS poate crea și anumite neplăceri. Specialiștii anunță că serviciul de internet 5G poate să afecteze funcționalitatea optimă a sateliților meteo.

„Introducerea acestei tehnologii la scară globală ar putea ajunge să facă diferenţa dintre viaţă şi moarte. Suntem extrem de îngrijorați” , a afirmat cercetătorul Tony McNally, din cadrul ECMWF, conform Fanatik.ro.

Sursa: capital.ro

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata