Reacția lui Bogdan, după ce a aflat că Hannelore de la Insula Iubirii i-a cedat ispitei Andi

Cel mai controversat cuplu de la Insula Iubirii, Bogdan și Hannelore, au dat cărțile pe față. Bogdan a reacționat imediat după ce zvonurile că încă soția sa a căzut în mrejele ispitei Andy. „Nu-mi voi da liniștea și fericirea pe acțiunile lor”, a mărturisit acesta.

Blonda a decis să fie sinceră, așa cum nu a fost în emisiunea din Thailanda. De asemenea, tot de curând, cei doi au decis să-și spună adio, deși erau proaspăt căsătoriți. Anunțul a fost făcut chiar de Hannelore, pe un site de socializare.

Bogdan, reacție după ce s-a aflat că Haneelore de la Insula iubirii l-a înșelat cu ispita Andy!

Ultimul sezon al Insula Iubirii a adus pe micile ecrane povești întortocheate de dragoste. Cel mai controversat cuplu din Thailanda s-a căsătorit, cu toate că ambii au plecat certați, apoi s-au și despărțit, într-un timp extrem de scurt. Hannelore a decis să spună în sfârșit adevărul, așa că a recunoscut că între ea și ispita Andy s-au petrecut mai multe lucruri. „M-am culcat cu el. Aia e! Mă doare tare ce a făcut Bogdan. Asta m-a făcut să mă întâlnesc cu el aseară”, conform unei prietene din anturajul lui Hannelore, potrivit Cancan.

Bogdan și AndyBogdan și Andy

„În primul rând este viaţa ei şi poate să facă ce îşi doreşte pentru că prea puţin îmi pasă în aceste momente. Viaţa mea merge înainte şi nu-mi voi da liniştea şi fericirea pe acţiunile lor. ”Suntem despărțiți de trei luni. Este vreo regulă care spune cât timp trebuie să stai singur?””,  a declarat Bogdan, fostul soț al lui Hannelore.

Hannelore de la Insula Iubirii, despre ispita Andy: m-a atras si am vrut să mă ascund

„Realitatea pură și adevărată. Recunosc că în ultima vreme am mințit, da, am mințit și m-am mințit. Am plâns și nu știam de ce, am refuzat și nu știam pentru ce. Am ajuns la ideea că da, voi aveti dreptate, am mințit, mint și m-am mințit și v-am mințit.  Și astfel am pierdut, am…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata