Referendumul pe justiţie, şanse să fie organizat anul viitor. Ce spune preşedintele Iohannis despre desciderea la şedinţa de Guvern

0 87

Sunt şanse ca referendumul pe justiţie, anunţat de preşedintele Klaus Iohanis după Ordonanţa 13, să se organizeze în 2019.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat într-o întâlnire cu jurnaliştii că „există şanse” să fie organizat acest referendum anul viitor.

Klaus Iohannis a mai spus că ambasadorii acreditaţi la Bucureşti s-au arătat îngrijoraţi de Ordonanţa de Urgenţă privind introducerea de noi taxe şi impozite, de la 1 ianuarie 2019.

Despre discuţia de la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dăncilă, şeful statului spune că „nu le-a fost totuna” faptul că a venit la această şedinţă. Preşedintele a avut o discuţie cu şefa Executivului, înainte de şedinţa de Guvern.

Şeful statului a mai spus că stă bine în sondaje, şi că şi-ar dori mai multă colaborare între partidele de centru-dreapta, în special în privinţa alegerilor parlamentare viitoare.

Despre moţiunea de cenzură, şeful statului a arătat că „nu se putea mai mult”, arătând că aşa zişii pucişti din interiorul PSD nu vor vota niciodată o astfel de moţiune.

Citeşte şi:

Post-ul Referendumul pe justiţie, şanse să fie organizat anul viitor. Ce spune preşedintele Iohannis despre desciderea la şedinţa de Guvern apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x