Regina Elisabeta a II-a sărbătoreşte ieşirea din izolare printr-o plimbare cu calul

23

 In vârstă de 94 de ani, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a ieşit în acest weekend, pentru prima oară de la impunerea restricţiilor de izolare, la o plimbare cu calul prin jurul castelului Windsor, potrivit unor imagini publicate de mass-media britanice, relatează luni EFE.

Astfel, suverana britanică a fost văzută urcată în şa pe calul său ‘Balmoral Fern’, pe terenul care înconjoară castelul Windsor, îmbrăcată în ţinuta sa favorită.

Ca urmare a restricţiilori impuse de executivul britanic la sfârşitul lunii martie pentru a frâna răspândirea noului coronavirus, Regina Elisabeta a II-a s-a izolat la Windsor împreună cu soţul său, prinţul Philip în vârstă de 98 de ani, şi un grup redus de angajaţi.

În ultima imagine înainte de izolare, regina era văzută ieşind cu maşina din palatul Buckingham (Londra) la 19 martie, însoţită de cei doi câini ai săi, Candy şi Vulcan.

Deşi s-a menţinut în contat telefonic cu premierul Boris Johnson, Regina şi-a respectat îndatoririle oficiale până în ziua anterioară decretării măsurilor de izolare,

În noile imagini, regina este văzută călare îmbrăcată într-un costum de tweed, cu un batic multicolor pe cap, mănuşi albe şi cizme de călărie.

Elisabeta a II-a şi-a sărbătorit aniversarea pe 21 aprilie, în izolare împreună cu prinţul Philip, având în vedere că festivităţile de celebrare a zilei sale de naştere au fost anulate în contextul pandemiei de coronavirus, a ieşit în acest weekend, pentru prima oară de la impunerea restricţiilor de izolare, la o plimbare cu calul prin jurul castelului Windsor, potrivit unor imagini publicate de mass-media britanice, relatează luni EFE.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata