Replica Gabrielei Firea, după ce Liviu Dragnea a spus că bugetul Capitalei s-a mărit: „Îl invit la o dezbatere publică”


Primarul Municipiului București (PMB), Gabriela Firea, l-a invitat pe preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, la o dezbatere pe tema bugetului. Edilul susține că s-au tăiat 180 de milioane de euro din fondurile Capitalei, în timp ce liderul PSD afirma, ieri, că „bugetul Bucureştiului nu s-a diminuat – dimpotrivă, s-a mărit”. Invitația a fost lansată pe pagina de Facebook a edilului, postată luni, 4 februarie.

„Îl invit pe Dl. Dragnea la o dezbatere publică, cu cifrele şi dovezile pe faţă, la orice televiziune doreşte, oricât de prietenoasă cu el. Să vadă o ţară întreagă cine minte şi cine spune adevărul. A tăiat aproape 25% din bugetul Primăriei Capitalei (180 milioane de euro) şi spune senin că bucureştenii nu vor fi afectaţi, pentru că a suplimentat repartiţia de bani la sectoare. O mare manipulare! (…) Să nu se mai ascundă după Olguţa, Codrin şi Doiniţa! Să vina el personal să explice de ce vrea haos în Capitală!”, scrie Firea în postarea sa.
Firea mai susţine că Liviu Dragnea „se face că nu ştie” că Primăria Capitalei şi cele şase primării de sector au prin lege atribuţii diferite şi, deci, facturi de plătit diferite. Ea afirmă că Primăria Capitalei plăteşte pentru toţi locuitorii din Bucureşti subvenţia şi investiţiile pentru transportul public în comun, subvenţia şi investiţiile pentru termoficarea distrusă în 30 de ani de subfinanţare, dotările şi funcţionarea celor 20 de mari spitale, iluminatul public, consolidarea blocurilor cu bulină roşie, marile lucrări de infrastructură sau cele 15 teatre.
„Ceea ce face acum Dl Dragnea prin Legea Bugetului este falimentul Capitalei României dintr-un singur motiv: să se răzbune pe mine, pentru că am avut…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata