Revoltă în PSD din cauza bugetului. Primarii cer bani, Dragnea le promite vitamine

0


Prima ședință a PSD din 2019, care a marcat și prima apariție publică a lui Liviu Dragnea după mai bine de o lună de absență, a scos la iveală nervii și supărările multor social-democrați.
Deja, de câteva zile, se duce o luptă aprigă între Guvern și primari, aceștia din urmă fiind nemulțumiți că se aleg cu mai puțini bani și cu cheltuieli mai mari. În ședința PSD, “puciștii” au cerut soluții. Liviu Dragnea a oferit un comentariu surprinzător: vitamine și Servicii secrete.

“Guvernul face ceva profund ticălos”
Cel mai supărat primar a fost Robert Negoiță, edilul Sectorului 3.
“Își doresc să își subordoneze administrația locală și să nu putem trăi decât dacă stăm pe la ușile miniștrilor să cerșim niște sume pentru a nu închide primăriile. Ceea ce consider că este profund ticălos”, a spus el.
Este un atac deosebit de dur al unui membru PSD față de Guvern. Supărarea primarilor este atât de mare, încât Negoiță le-a cerut parlamentarilor să nu voteze actuala formă a proiectului de buget.
“Nu se respectă programul de guvernare”, a spus, tranșant, primarul.
În ședința PSD, Negoiță nu a avut neapărat câștig de cauză. Marian Oprișan, șeful CJ Vrancea, a propus excluderea sa din partid, însă ideea nu a ajuns la vot. Un motiv este că nu doar Robert Negoiță și nu doar primarii sunt nemulțumiți.

Butoiul cu pulbere din PSD
Fostul premier Mihai Tudose, deputații Georgian Pop, Oana Vlăduca și Adrian Pau, precum și fostul ministru Adrian Țuțuianu au plecat recent din PSD și s-au dus în formațiunea lui Victor Ponta. Liderii PSD care au luat pulsul partidului simt că ușa nu s-a închis încă, iar alte plecări sunt posibile. Asta înseamnă că majoritatea pe care PSD o are în…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata