Robert Sighiartău: Obiectivul PNL la europarlamentare este să fie prima opţiune în rândul electoratului

0 104

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, a declarat joi la Buzău că "după duşul rece din 2016 PNL a învăţat din greşelile trecutului" şi că obiectivul partidului la alegerile pentru Parlamentul European este "să fie prima opţiune în rândul electoratului român".

"PNL a învăţat din greşelile trecutului după duşul rece din 2016, obiectivul nostru la alegerile din luna mai este obţinerea a cel puţin 10 europarlamentari, să bată PSD-ul şi să-l trimită acasă", a spus, în cadrul unei conferinţe de presă, secretarul general al PNL.

Potrivit sursei citate, PNL îşi doreşte, totodată, să bată atât PSD-ul, cât şi "sateliţii" săi, ALDE, precum şi Pro România, "un pui rebel al PSD-ului, din acelaşi trunchi genetic socialist care a ţinut ţara în subdezvoltare".

Secretarul general a PNL a mai declarat că un alt obiectiv este acela "de a arăta românilor că există speranţă şi că PNL este principala alternativă la ce se întâmplă astăzi în România". AGERPRES/(A-autor: Dorin Ivan, editor: Karina Olteanu, editor online: Ady Ivaşcu)

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x