Româncă de 32 ani găsită moartă în orașul Brescia. Anchetatorii încă nu au descoperit cauza morții

0 127

O femeie  de 32 de ani, ce locuia în Brescia, de naționalitate română a fost găsită moartă în propria casă. Se pare că familia tinerei a sunat la Poliție deoarece nu mai puteau lua legătura cu ea. Pentru a intra în casă, echipajul de intervenție care a ajuns la fața locului, a fost nevoit să forțeze o fereastră. Pe femeie au găsit-o zăcând fără nici o suflare.

 

O echipă de salvatori a fost chemată duminică dimineața după ce au primit un apel în legătură cu o tânără. Femeia, de naționalitate română, a fost găsită în locuința sa din Brescia. Pompierii au pătruns în casă și au văzut-o zăcând fără respirație. Au încercat să o resusciteze însă fără niciun rezultat. Tot ce mai rămăsese de făcut pentru ei a fost să constate decesul.

Familia tinerei, speriată pentru că nu mai puteau lua legătura cu ea, au solicitat echipa de pompieri pentru a verifica dacă este în regulă. În momentul de față moartea româncei de 32 de ani este încă necunoscută. Posibilele cauze de deces nu sunt limpezi iar o probabilă sinucidere nu este exclusă din ipotezele examinate de către polițiști.

Pentru a strânge mai multe informații și dovezi, membrii din familia femeii au fost și ei audiați pentru a verifica dacă au existat vreodată semne de depresie din partea femeii și ar fi putut să își ia viața. Mai este o ipoteză care rămâne în picioare, cea a posibilei morți naturale.

Cu toate acestea, polițiștii ar putea să descopere dacă femeia româncă a avut parte de o moarte violentă sau nu, în funcție de ceea ce vor găsi în casa acesteia, potrivit milano.fanpage.it

Sursa: observator.tv

 

 

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x