#Romania2019.eu/Bădălău: Încercăm să analizăm piaţa unică, să găsim soluţii pentru dezvoltarea ei

0 116

Trimisul special al AGERPRES, Loredana Ciobanu, transmite: Consiliul de Competitivitate care se desfăşoară luni, la Bruxelles, va aborda aspecte legate de piaţa unică, în vederea găsirii de soluţii pentru dezvoltarea acesteia, a declarat ministrul Economiei, Niculae Bădălău.
 

"Şedinţa de astăzi a Consiliului de Competitivitate este axată pe piaţa internă şi a industriilor. Vom încerca să analizăm piaţa unică, să găsim soluţii pentru dezvoltarea pieţei unice. De asemenea, o să continuăm cu o sesiune publică de dezbatere privind modul cât mai eficient de utilizare a inteligenţei artificiale. În continuare vom aborda aspecte din recenta comunicare a comisiei,"O planetă curată pentru toţi", prânzul de lucru va fi dedicat eficienţei industriei de apărare. Vom discuta şi despre impactul procesului semestrului european şi nu în cele din urmă vom discuta despre progresele făcute în dosarele legislative de la începutul acestui an", a declarat Niculae Bădălău.

Oficialul, prezidează, luni, la Bruxelles, prima reuniune a Consiliului Competitivitate (COMPET), secţiunea piaţă internă şi industrie, de la preluarea de către ţara noastră a preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene. AGERPRES /(AS, A – editor: Mihai Simionescu, redactor video: Alberta Forgiarini, grafician: Andrei Cârlan, editor online: Gabriela Badea)

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata