#Romania2019.eu/Dăncilă: Am reiterat în discuţiile cu Juncker încrederea într-o cooperare strânsă şi un dialog constructiv

0

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri că a reiterat în cadrul discuţiilor avute cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, încrederea într-o cooperare strânsă şi un dialog constructiv şi a dat asigurări că România este hotărâtă să contribuie la obţinerea de rezultate pozitive pe durata mandatului preşedinţiei la Consiliul UE, pentru a răspunde provocărilor actuale cu care se confruntă Uniunea.

"Vizita de astăzi este şi un moment simbolic pentru România ce deschide calea cooperării noastre într-o nouă perspectivă – cea de preşedinţie a Consiliului UE. În aceasta calitate vom continua să lucrăm împreună pentru realizarea obiectivului comun de consolidare a proiectului european. În cadrul întrevederii de astăzi cu preşedintele Juncker am reiterat încrederea într-o cooperare strânsă şi un dialog constructiv în continuarea bunei cooperări pe care am avut-o cu Comisia Europeană pe parcursul ultimelor luni. Am exprimat de asemenea speranţa că eforturile noastre comune şi susţinerea reciprocă ne vor facilita atingerea rezultatelor dorite la finalul preşedinţiei noastre la Consiliul UE şi la încheierea mandatului actualei Comisiei Europene", a declarat premierul la finalul vizitei Colegiului Comisarilor la Palatul Victoria. AGERPRES/(A-autor: Cătălina Matei, editor: Mihai Simionescu, editor online: Irina Giurgiu)

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close