#Romania2019.eu/ Dăncilă: Guvernul României nu a avut niciun fel de interferenţă în Justiţie; statul de drept este respectat

Trimisul special al AGERPRES, Dana Piciu, transmite: Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi că în România statul de drept este respectat iar Guvernul nu a avut niciun fel de interferenţă în Justiţie.

Premierul a prezentat priorităţile Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene în sesiunea plenară a Comitetului Economic şi Social European, care are loc la Bruxelles.

"Aş vrea să fac o ultimă precizare, pentru că mai mulţi dintre dvs. au făcut referire la statul de drept, la Justiţie şi la drepturile omului. Vreau să vă asigur că în România statul de drept este respectat, vreau să vă asigur că drepturile omului în România trebuie respectate şi, în acelaşi timp, sunt mâhnită să constat că încă există dezinformare. Guvernul României nu a avut niciun fel de interferenţă în Justiţie. Deci, cred că puteţi adresa aceste întrebări şi am să vă dau răspunsurile corecte şi cred că una din problemele pe care nu le-aţi ridicat, dar pe care trebuie să le avem în vedere este cea referitoare de dezinformare şi la ştirile false, pentru că acestea pot de multe ori să inducă percepţii greşite despre un anumit stat sau un anumit guvern, aşa cum este acum referitor la Guvernul României", a spus Dăncilă. AGERPRES/(editor: Florin Marin, editor online: Anda Badea)

 

Citeşte şi:

 

Dăncilă, la Bruxelles: România are o convingere fermă proeuropeană

 

#Romania2019.eu/Dăncilă: Retragerea Marii Britanii din UE – un proces care îşi va lăsa amprenta asupra viitorului nostru

 

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata