Rona Hartner, despre presupusa idilă cu Emil Constantinescu: „Era să mă bage după gratii. M-am trezit cu consilierul prezidențial la ușă”


Rona Hartner a vorbit, luni, despre zvonurile conform cărora ea ar fi avut o idilă cu fostul președinte al României, Emil Constantinescu. Artista a povestit că scandalul în care a fost implicată în anii 90′ a început după ce Vadim Tudor a primit un jurnal făcut de prietena ei cea mai bună. 

Invitată la emisiunea Click! TV Live, Rona Hartner a spus că ea nu l-a întâlnit niciodată pe Emil Constantinescu și că tot ce s-a întâmplat atunci a fost un scenariu, potrivit click.ro.

„Hai să-ți spun care e faza, lumea și-a dat seama că a fost totul un scenariu. Vreau să cred că nu prietena mea cea mai bună l-a scris, era o regizoare. Nu știu cine l-a scris, dar mi-e greu să cred că nu e ea. Erau niște chestii atât de personale. Era să mă bage în r***t, era să mă bage după gratii”, a spus Rona.

Ea a declarat că Emil Constantinescu nu a amenințat-o, dar că „s-a trezit cu consilierul prezidențial la ușă”. Artista mai spune că ea se afla în Franța când a izbucnit scandalul și că Vadim a „picat în capacana” prietenei ei care i-a vândut un jurnal inventat.

Recent, Rona Hartner a anunțat că se căsătorește cu francezul Herve. Ea a mai fost căsătorită până în 2008 cu actorul Rocco Sedano împreună cu care are o fată, pe Rita Sumalya.

Dida Drăgan demontează zvonurile legate de sănătate, datorii și mutarea în Elveția. „Mă retrag din muzică atunci când plec la Cer”

 

Post-ul Rona Hartner, despre presupusa idilă cu Emil Constantinescu: „Era să mă bage după gratii. M-am trezit cu consilierul prezidențial la ușă” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata