Rovana Plumb: PSD a performat de câte ori a fost la guvernare

0 81

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD (OFSD), Rovana Plumb, a declarat, la reuniunea de duminică a Consiliului Naţional al partidului, că întotdeauna, de câte ori a fost la guvernare, social-democraţii au performat.

"Daţi-mi voie înainte de a vă transmite câteva dintre mesajele organizaţiei de femei, ca, în numele acesteia şi sunt convinsă că şi al dumneavoastră al tuturor, să-i urăm doamnei prim-ministru 'La mulţi ani, multă putere, credinţă!'. Sunt convinsă că împreună vom reuşi, vom face dreptate până la capăt, pentru că, da, noi îndrăznim să credem în România. Şi pentru că îndrăznim să credem în România şi pentru că suntem uniţi, acest moment politic de astăzi nu face altceva decât să demonstreze că PSD, întotdeauna, de câte ori a fost la guvernare a performat ", a afirmat Plumb.

Ea a susţinut că programul de guvernare este îndeplinit în proporţie de peste 50%.

"De când am preluat guvernarea, am trecut prin foarte multe momente, momente în care am ştiut să facem faţă tuturor provocărilor şi atacurilor care au venit de la adversarii noştri politici, dar şi de la cel care, în loc să fie un preşedinte mediator, s-a dovedit a fi un preşedinte dezbinator. Vreau să o felicit pe doamna prim-ministru pentru eleganţa politică cu care a transmis de fiecare dată mesajul de pace politică, de consens politic pentru interesul României şi nu pentru interesul unor grupuri sau grupări, nu pentru interesul preşedintelui, care s-a dovedit în foarte multe situaţii că nu ţine cu ţara. Organizaţia Femeilor Social-Democrate vă spune că, prin programul de guvernare, peste 50% dintre măsuri deja, în aceşti doi ani, au fost realizate şi în continuare, chiar dacă avem în faţă doi ani în care trebuie să facem faţă la patru campanii electorale şi la un exerciţiu de maximă maturitate politică – Preşedinţia Consiliului UE, împreună vom reuşi. (…) Suntem pregătiţi…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x