S-a logodit, dar NU face amor cu iubi! Vedeta noastra ne-a marturisit de ce a recurs la asta


Toata lumea a aflat ca vedeta se marita, dar multi se intrebau cum arata iubitul Ronei Hartner. Vedeta a fost prezenta in platoul emisiunii Teo Show de la Kanal D unde l-a prezentat publicului pe francezul Herve. Cei doi se vor casatori in 2019, in Romania sau in Franta.
Rona Hartner si iubitul ei, Herve, s-au cunoscut in luna aprilie 2018. De atunci traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Cu toate ca sunt impreuna de atatea luni, cei doi nu au facut amor. Marturisirea a fost facuta in mod public, de Rona.
Cum arata iubitul Ronei Hartner
„Ne iubim foarte tare. Din ce în ce mai tare. E un foc de artificii care nu se mai termină… Noi nu trăim o relaţie. Suntem caşti, puri până la nuntă. E important să ne cunoaştem, restul va veni de la sine.
Ne cunoaştem din aprilie şi ne căsătorim la anul, în aprilie. Am vrea să facem nunta pe Coasta de Azur, pe o peninsulă pe care m-a dus.
El are un copil din prima căsătorie. Eu am o fetiţă. Mi-aş dori mult să adoptăm, în Franţa nu e o problemă. Dacă o să facem un copil după căsătorie, foarte bine. Dacă nu, aş vrea să adoptăm. E complicat să adopţi ca mamă singură”, a declarat Rona Hartner.

Articolul Cum arata iubitul Ronei Hartner. Cei doi sunt logoditi, dar nu fac amor. De ce apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata