Sâmbătă 12 şi duminică 13 iunie Mogoşoaia ClasicFest, tradiţionala întâlnire a artelor găzduită de spaţiul de poveste a Palatului Mogoşoaia

96

În cele trei ateliere, adevărate oaze de distracţie, recreere, dar şi de terapie prin artă, trei ateliere în care se vor îmbina creativitatea, relaxarea şi buna dispoziţie şi care vor contribui la îmbunătăţirea dexterităţii şi sociabilităţii tinerilor participanţi, sunt organizate de Ovalsart ajutat de Arbo Residence Mogoşoaia

Astfel, pe 12 şi 13 iunie, de la ora 12, Olesea Savvateeva, artist handmade cu mare experienţă, le propune celor mici să pătrundă în universal libertăţii absolute reprezentată de imaginaţie. Atelierul de sâmbătă va fi dedicat realizării de bijuterii handmade, iar cel de duminică se va desfăşura sub genericul „Pictăm pe lemn.

În plus, sâmbătă 12 iunie, dar de la ora 15, sub coordonarea Danielei Ioniţă, absolventă de Facultăţii de Arhitectură, va avea loc un atelier intitulat „Arhitectura urbană”, în cadrul căruia, într-un efort de echipă, se va realiza o machetă, iar participanţii îşi vor dezvolta simţul artistic, atenţia faţă de detalii şi imaginaţia.

Însă, locurile la cele trei ateliere pentru copii şi adolescenţi sunt limitate. Din cauza condiţiilor pandemice şi pentru siguranţa participanţilor, la fiecare dintre acestea vor fi acceptaţi maxim 10 participanţi. Doritorii trebuie să-şi exprime dorinţa scriind pe adresa asociatiaprovalores@gmail.com.

Aşadar, Mogoşoaia ClasicFest, evenimentul care va oferi în acest an 15 atracţii, este organizat de: Primăria Municipiului Bucureşti, prin Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului, Asociaţia Culturală „Pro Valores” şi Ovalsart.

Sursa: agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata