Săndel Bălan și mama Andreei Bălan, față în față la nuntă. Tatăl cântăreței a făcut primele declarații despre eveniment

Andreea Bălan și George Burcea și-au legat destinele în fața lui Dumnezeu pe 15 septembrie. Micuța Clara Maria, fetița cea mică a artistei a fost și ea botezată. Cântăreața nu a mai uitat de tatăl ei așa cum a făcut la cununia civilă și l-a invitat pe Săndel Bălan la cununia religioasă. 

Săndel Bălan a fost invitat la nunta fiicei sale Andreea Bălan

Andreea Bălan a îngropat securea trecutului și l-a invitat pe tatăl ei la nunta cu actorul George Burcea care a avut loc duminică, 15 septembrie. Săndel Bălan a venit însoțit de mama lui, bunica artistei. Mama și tatăl cântăreței au stat unul lângă celălalt la ceremonia religioasă de la Biserica Sfânta Treime Dudești din București.

Cântăreața a fost așteptată la Biserică de Săndel Bălan, dar și de bunica acesteia. Tatăl artistei a venit cu un buchet de flori vizibil emoționat. Emoționată a fost și Andreea Bălan care a izbucnit în lacrimi când și-a văzut bunica. „Mamaia mea, mamaia mea are 84 de ani și a trăit atât să vină la nunta mea”, a declarat artista.

„Mă bucur enorm pentru fata mea, e ziua nunţii ei, un eveniment unic în viaţă, nu puteam lipsi. M-am pregătit cum m-am priceput. Mi-am lucrat, pe comandă, un costum gri şi i-am dăruit un buchet de trandafiri albi. Noi ne înţelegem bine, vin o dată la două săptămâni de la Ploieşti, ca să o văd pe ea şi pe nepoatele mele”, a declarat tatăl Andreei Bălan, potrivit Click.

Săndel Bălan a venit la nunta fiicei sale alături de mama sa. Sursa foto: cancan.ro

Andreea Bălan și-a acuzat tatăl că o bătea pe vremea Andre

Andreea Bălan a declarat că tatăl ei obișnuia să o mai altoiască în perioada în acre cânta în trupa Andre. Săndel Bălan a dezmințit aceste acuzații și a spus că o mai certa, dar nicidecum nu o bătea. „Ce să bat la ea, avea 48 de kilograme cu tot cu haine. O mai certam, da, când nu era ascultătoare”, a spus tatăl artistei.

Frumoasa…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata