Satu Mare:Vămile Petea şi Urziceni,redeschise

50

Un comunicat de presă al Instituţiei Prefectului Satu Mare, informează, vineri, ca Românii care se întorc din Occident vor putea reintra în ţară prin vămile Petea şi Urziceni după un program anunţat de către autorităţile maghiare.

„Printr-o notă de informare emisă de autorităţile din cadrul Ministerului de Interne maghiar, punctele de trecere a frontierei de pe teritoriul Ungariei au primit ordin să se deschidă pentru traficul de turisme şi persoane, începând cu data de 22 mai 2020, ora 13,00. Punctele de trecere a frontierei Vallaj – Urziceni şi Csengersima – Petea vor fi deschise cu posibilitatea de tranzitare atât pe sensul de intrare, cât şi pe sensul de ieşire din ţară, cu respectarea următorului program: de luni până vineri, de la ora 6,00 – 24,00; în weekend, cele două puncte de trecere vor fi deschise 24h/24h”, precizează sursa citată.

Printr-un comunicat de presă, Poliţia de Frontieră Română a anunţat, miercuri,  că începând de joi, de la ora 6,00, accesul tuturor cetăţenilor români va fi permis prin mai multe vămi, printre care şi cele două din judeţul Satu Mare, însă accesul a fost oprit după câteva ore.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner