Scandal în finala Exatlon 2! Acuzații grave aduse trustului Kanal D

S-a lăsat cu scandal în urma finalei de la Exatlon 2. Fanii emisiunii au rămas cu un gust amar în urma ultimului duel, iar zvonurile că ar fi fost aranjat totul nu au întârziat să apară. Postului Kanal D îi sunt aduse acuzații grave. O mare parte dintre fani sunt de părere că s-ar fi întâmplat ca și în prima ediție, când Vladimir Drăghia a câștigat în fața „Jaguatului”, Ionuț Sugacevschi.

Trofeul a mers atunci în urma unui vot al publicului către Faimosul Vladimir, deși Ionuț Războinicul ar fi fost un sportiv mai bun. Finala de duminică seară a fost cu totul și cu totul specială. Cei care au ajuns până la final au fost Beatrice Olari și Alin Andronic, iar câștigătorul ar fi fost decis din start, potrivit Capital.

Scandal monstru în Kanal D din cauza finalei Exatlon 2

S-a lăsat cu scandal în urma finalei de la Exatlon 2. Fanii emisiunii au rămas cu un gust amar în urma ultimului duel, iar zvonurile că ar fi fost aranjat totul nu au întârziat să apară.

Discuții aprinse pe forumuri și rețele de socializare au pornit în urma finalei Exatlon. Beatrice Olaru este mare câștigătoare a celui de-al doilea sezon Exatlon, care a plecat acasă cu premiul de 100.000 de euro.

Alin Andronic a fost cel de-al doilea finalist de la Exatlon 2, însă acesta a fost nevoit să abandoneze concursul din motive medicale. Fanii emisiunii nu cred nimic din ce s-a spus la televizor, iar surse din televiziune spun că aceasta ar fi fost o mișcare de PR și că s-ar fi dorit ca această ediție să fie câștigată de către o fată. „Acum m-am întors de la medic. Leziunea încă există. Am o leziune pe fasce şi pe musculatură. Din păcate, am nevoie de 10 zile de recuperare. Aşa că am decis pe propria răspundere să joc. Nu face diferenţa dacă mai aştept. Leziunea nu se vindecă atât de repede”, a declarat Alin la Kanal D.

„Am găsit aici oameni muncind, o echipă la fel de hotărâtă şi pusă pe treabă şi…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata