Scandal uriaș la Antena 1: producătorii Chefi la cuțite au aranjat finala?

Un scandal uriaș a cuprins emisiunea Chefi la cuțite, după rezultatele finalei de ieri seară, 22 ianuarie. Câștigătorul ar fi trebuit să fie altul? Totul a pornit de la nemulțumirile din mediul online exprimate de cel care se aștepta încă de la casting să fie în finala emisiunii râvnite, Silviu Nedelea. Acesta a spus ferm urmăritorilor că chef Cătălin Scărlătescu i-a depunctat la sânge farfuria, știind cu siguranță că îi aparține, pentru ca Maria, din echipa sa, să câștige. Cum adecurs totul? Părerile de rău și scuzele l-au ajutat pe Silviu să își ia gândul de la premiul care i-a scăpat printre degete?

„Sorin Bontea, îți respect decizia prin care m-ai transferat în echipa ta albastră datorită amuletei, însă ca profesionist ce ești în acest domeniu, trebuia să fii corect, să mă laşi alături de Florin Dumitrescu pentru a-mi duce visul pânp la capăt. Un cuţit de aur nu trebuie schimbat. Sper sa înveți din greșeli!”, i-a atras atenția Silviu Nedelea lui Sorin Bontea pentru decizia de a-l lua de la echipa care l-a văzut câștigător de la prima farfurie.

Scandal imens după finele emisiunii Chefi la cuțite!

Finala de la Chefi la cuțite a fost cea mai aprigă din câte au existat până acum. Toți cei trei din ultima etapă erau extrem de buni, fiind foarte aproape la nivelul de profesionalism și experiență. Surpriza a venit atunci când a câștigat Migai Munteanu, cunoscut ca Munti. Cu toate că chef Scărlătescu a avut doi oameni în finală, chef Bontea a tras biletul norocos, cu singurul concurent din echipa sa.  Silviu Nedelea a lăsat un mesaj pe o rețea de socializare unde a afirmat că jocul nu a fost corect și că chef Cătălin Scărlătescu s-a folosit de recunoașterea semnăturii din farfuria prezentată de Silviu pentru a o putea depuncta mult, astfel încât concurenta sa să aibă cale liberă la premiu.

Chef Sorin Bontea, Silviu Nedelea și câștigătorul sezonului 6 al Chefi…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata