Scene terifiante! De ce a fost ucis cu drujba un bărbat din Timiș. Filmul crimei

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, joi, începerea urmăririi penale față de bărbatul în vârstă de 32 de ani, care l-a ucis cu drujba pe un altul, de 44 de ani, din Sânandei. Urmărirea penală se va face sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor calificat cu premeditare și violare de domiciliu.

În cursul aceleiași zile, prim-procurorul Parchetului, Mihaela Pop, a venit cu mai multe detalii despre caz.„Din primele cercetări efectuate în cauză rezultă indicii temeinice că, în noaptea de 30/31 ianuarie 2019, o persoană de sex masculin s-a deplasat la imobilul din localitatea Sânandrei, în care locuia victima L.M.C., cu scopul de a o ucide.

Bărbatul din Timiș a fost ucis cu drujba din cauza unui automobil defect

Acesta a tăiat cu drujba uşa de la intrare, pătrunzând în interiorul locuinţei, unde victima se afla împreună cu cei doi copii minori. În acele momente, victima s-a trezit din somn şi a încercat să scape, fugind în grădina din spatele imobilului, însă a fost urmărită de făptuitor, care a ajuns-o din urmă şi, folosind drujba, a ucis victima tăind-o în zona gâtului”, este filmul crimei, explicat de procuror. Conform unor surse apropiate anchetei, autorul crimei care a îngrozit România și-a recunoscut fapta. De menționat este că victima și agresorul se cunoșteau de mai mult timp.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, joi, începerea urmăririi penale față de agresor

Motivul pentru care bărbatul ucis este un auutotrism. Mai exact, victima i-ar fi vândut agresorului un autoturism cu suma de 2.000 de euro. Ulterior, acesta a constatat defecțiuni și a vrut să i-o înapoieze. Întrucât vânzătorul a refuzat să primească automobilul înapoi și să-i restituie banii, agresorul l-a amenințat cu moartea în mai multe rânduri pe bărbatul de 44 de ani.

Articolul Scene terifiante! De ce a fost ucis cu drujba un bărbat din Timiș….

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata