Secretarul general al PPE, Antonio Lopez, atac la PSD: „Foloseşte Bruxelles-ul drept carne de tun!”


Secretarul general al PPE, Antonio Lopez Isturiz-White, aflat în România, a atacat, luni, PSD-ul, despre care a spus că foloseşte Bruxelles-ul drept „carne de tun”. Liderul european a mai spus că social-democraţii mint atunci când afirmă că eurodeputaţii PNL distrug imaginea României.

„Dacă cineva de aici crede că am venit de la Bruxelles, pentru a vă spune cum se câştigă alegerile, a greşit sala. Dumneavoastră ştiţi foarte bine cum se câştigă alegerile şi este o chestiune care vă diferenţiază de guvernul acestei ţări. Dumneavoastră, în următoarele alegeri prezidenţiale, europarlamentare, locale, parlamentare, veţi fi în legătură cu oamenii. Dumneavoastră nu veţi face ca PSD, partidul de guvernământ, şi anume să folosiţi Bruxelles-ul drept carne de tun”, a spus oficialul european, în debutul şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL.

Potrivit lui Lopez, social-democraţii mint atunci când afirmă că europarlamentarii liberali distrug imaginea României.

„Indiferent cine este la guvernare, PNL se gândeşte la binele românilor. Nu înţeleg această manie a social-democraţilor de a spune că eurodeputaţii români din partea PNL distrug imaginea României la Bruxelles. Mint. Mint pentru că mie, personal, eurodeputaţii PNL din România mi-au cerut întotdeauna ca în declaraţiile mele să am întotdeauna în gând şi în suflet România. Nu pot să spun acelaşi lucru despre eurodeputaţii socialişti şi mă refer şi la Frans Timmermans, care candidează la preşedinţia CE, care critică România. Nu înţeleg această ipocrizie. Eurodeputaţii PNL, şi nu aş spune asta dacă nu aş fi sigur, vor munci pentru binele românilor”, a afirmat Antonio Lopez Isturiz-White.

Secretarul general al PPE urmează…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata