Secretul fericirii dezvăluit de cuplul care sărbătorește 75 de ani de căsătorie.

0 100

Un cuplu de britanici în vârstă de 95 de ani sărbătorește, anul acestacea de-a 75-a zi de Sfântul Valentin împreunăSunt căsătoriți din anul 1943, iar cei doi au sărbătorit de Crăciun nuntă de diamant.

James și Cecilia Marsh s-au căsătorit chiar în ziua de Crăciun și se amuză și acum, după 75 de ani,  nu au cum  uite aniversarea. James a fost extrem de mândru când a plecat, de la mînă de cărbune, unde a fost trimis în timpul războiului, cu motacicleta pentru a se căsătorii cu femeia care îi va fi alături toată viață.

Iar când se pregăteau pentru a 75-a Ziua Îndrăgostiților împreună, Cecilia a declarat  secretul căsniciei lor a constat în comunicare și faptul  au lucrat întotdeauna împreună .

Ea a spus: „Nu m-am gândit niciodată că James și cu mine vom fi încă împreună după atâta timpmai ales după ce a fost trimis în mină în timpul războiului”. Ea a adăugat că „Și după 75 de ani, este același bărbat cu care m-am căsătorit și suntem și azi la fel de îndrăgostiți  în ziua nunțîi noastre”. James și Cecilia au sărbătorit aniversarea a 75 de ani de căsnicie în ziua de Crăciun și au spus că sunt recunoscători pentru că au o familie mare. „După ce ne-am căsătorit, am avut uneori probleme cu banii, dar am reușit să realizăm o casă decentă în care să ne creștem copiii. Viața înseamnă mai mult decât bani. Nu trebuie să faci cumpărături extravagante pentru a fi fericit. Este suficient să ajungi acasă după o zi la muncă și să găsești o masă caldă”, spune James.

Legat de Ziua Îndrăgostiților, Cecilia spune că nu mai sărbătoresc cu fast, deși în trecut obișnuiau să-și dea flori, ciocolată și mici cadouri. Anul acesta, cei doi și-au realizat felicitări unul altuia, fiind ajutați de personalul casei de îngrijire a persoanelor vârstnice Bupa Abbotsleigh Mews din Sidcup, în sud-estul Londrei, unde trăiesc acum. Ei au plantat, de asemenea, un tufiș de trandafiri în grădină pentru marca nuntă de diamant. Cuplul are trei copii, șapte nepoți și 10 strănepoți. „Dacă vezi că familia ta este fericită și mulțumită, atunci ești și tu fericit. Oamenii din generația noastră nu au cerut mult de la viață, eram mulțumiți cu ceea ce aveam”, este concluzia trasă de Cecilia după 75 de ani de căsnicie.

Sursa: News 24 Romania.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata