Sense4Fit Summit2024 este cel mai mare eveniment de fitness, sănătate și wellbeing

De Jurnalul Național Actuale Sport 140 citiri
5 min citire

Inrolare trafic.ro
Fiind susținătoare ale unui stil de viață sănătos, publicațiile Capital, Evenimentul zilei și Doctorul zilei s-au alăturat proiectului și vă recomandă participarea la cel mai mare eveniment de fitness al anului precum și practicarea mișcării.

Astfel, Sense4Fit Summit 2024 se va desfășura pe o suprafață generoasă împărțită în 14 zone

În plus, Sense4FIT Summit 2024 este oficial al doilea cel mai mare eveniment din Europa în industria fitness-ului și se află în top 5 la nivel mondial.

Concret, participanții la cel mai mare eveniment de fitness, sănătate și wellbeing vor avea șansa de a se antrena cu unii dintre cei mai renumiți antrenori din lume, de a descoperi mari branduri de fitness, nutriție, sănătate și tehnologie și de a participa la seminarii și ateliere coordonate de specialiști în domeniu.

Evenimentul va include 14 zone distincte, fiecare oferind o altă experiență de cunoaștere și învățare pentru fiecare pasionat de fitness, sănătate și wellbeing, de la bodybuilding, clase de aerobic, step, funcțional sau cycling, până la yoga, Pilates sau mindfulness.

Peste 10.000 de participanți și 80 de antrenori din 12 țări sunt așteptați la Sense4FIT Summit 2024

De altfel, Sense4FIT Summit 2024, cel mai mare eveniment de fitness, sănătate și wellbeing, va reuni peste 10.000 de pasionați de fitness, sănătate și wellbeing, care vor interacționa cu unii dintre cei mai buni antrenori, influenceri, medici și specialiști din lume. Peste 80 de antrenori din 12 țări, inclusiv Brazilia, SUA și alte țări europene, sunt invitați la eveniment.

Printre ambasadorii și prezentatorii evenimentului se numără Andrei Deiu, o figură renumită în fitness-ul românesc și mondial, cu peste 10 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare și cel mai influent român în acest domeniu, competitor la Olympia, cea mai mare competiție de fitness din lume.

Andrei Deiu, culturist profesionist

În plus, Dani Oțil, unul dintre organizatorii și prezentatorii evenimentului, va participa la provocările de tip CrossFit și va susține și un atelier de lucru pentru antrenori de fitness, antrenori personali și proprietari de săli de sport, despre cum să-și crească brandul personal și să devină comunicatori mai eficienți. Totodată, antrenorii personali și proprietarii de săli de sport vor învăța despre eficiența pe rețelele sociale și dezvoltarea prezenței online de la Alina Ceușan, unul dintre ambasadorii Sense4FIT, cu rol important în organizarea evenimentului, cu accent pe branding și social media.

De asemenea, la acest eveniment vor fi prezente și personalități renumite din alte convenții internaționale, precum Alessandro Muo, Eduardo da Silva, Jerry Tadeu, Julio Dieguez Papi, Manuel Granata, Gil Lopes, Din Saar, Moran Koren și alții. Printre medicii renumiți la nivel internațional, prezenți la eveniment, se află Dr. Cezar Amititeloaie și Dr. Șerban Damian.

Sense4FIT, un ecosistem ”FIT to EARN” pentru iubitorii de fitness

Concret, Sense4FIT Summit 2024 este organizat de Sense4FIT, care își propune să revoluționeze industria wellness și să ajute milioane de oameni să descopere avantajele unui stil de viață sănătos și activ, transformând activitățile de fitness în activități distractive, interesante și accesibile.

Iar, Sense4FIT este un ecosistem „FIT to EARN” care oferă un concept online printr-o aplicație semi-descentralizată, care include fitness, nutriție, dezvoltare personală și mindfulness, care se va dezvolta în continuare într-un concept hibrid cu evenimente sportive offline, bootcamp-uri și competiții.

În prezent, Aplicația Sense4FIT este o aplicație Web 3 Fit2Earn Lifestyle construită pe blockchain-ul Elrond cu elemente de game-fi, care are scopul de a ajuta oamenii să devină versiuni mai bune ale lor și să fie recompensați în timp ce își ating obiectivele. Elementele Social-Fi și Game-Fi îi ajută pe oameni să fie mai implicați în obiectivele stilului lor de viață, aderând în același timp la o comunitate sportivă.

Aşadar, Sense4FIT va avea 4 unități diferite, interconectate într-un singur ecosistem, care va oferi atât o soluție atractivă pentru utilizatori, cât și un model de afaceri puternic pentru cei care doresc să investească și să monetizeze. Aceste experiențe vor fi legate între ele prin intermediul unui utility token propriu SFIT, care va avea multiple utilizări în cadrul ecosistemului Sense4FIT: recompense, plăți, achiziții de NFT, modalități de interacțiune a comunității și multe altele. Funcționalitățile token-ului SFIT pot fi adaptate sau extinse, în funcție de evoluția ecosistemului.

Sursa – www.capital.ro