Șerban Copoț, detalii despre tabăra pentru copii pe care a organizat-o chiar el: „A fost senzațional! Anul viitor vom face cinci tabere!

Șerban Copoț a organizat în această vară o tabără pentru copii, iar anul viitor vrea să organizeze cinci.

Șerban Copoț este în culmea fericirii! Fostul cântăreț este un important militant ecologist, iar cu ajutorul asociației Generația Verde, a făcut senzație cu taberele organizate pentru copii în mijlocul naturii. După ce a organizat una în această vară, pentru anul 2020 are cerere să facă nu mai puțin de cinci!

„A fost senzațional. M-am bucurat de faptul că cei 100 de copii care au venit s-au simțit excelent. Modulul de tabară experimental pe care l-am făcut s-a dovedit a fi 100% rețeta de succes.

Șerban Copoț este în culmea fericirii!

Vom repeta experiența anul viitor, când vom face cinci tabere, ca să vină cât mai mulți copii, să aibă parte de experiența de explorator, să învețe cum să facă un foc, cum să facă un adăpost, cum să se orienteze, să devină mult mai responsabili.

Am fost 40 de oameni care ne-am ocupat de cei 100 de copii. Au fost tot timpul monitorizați. Nu s-au plictisit, nu au avut timp să facă prostii, li s-a părut interesant tot ce au văzut, tot ce au învățat de la experții noștri exploratori.

Mai ales că nu sunt copii luați de la o școală, care se cunoșteau între ei. Au fost copii luați din Iași, Suceava, Constanța, Giurgiu, din toată țara. Acolo s-au văzut pentru prima oară, s-au legat prietenii” a afirmat Serban Copot pentru Libertatea.

„La anul, una dintre cele cinci tabere va fi gratuită, locurile le vom da la fel, prin concurs, celelalte patru vor fi cu plată, la insistențele părinților, pentru că au fost depuse foarte multe cereri prin care copiii să vină la noi în tabără.

Părinții au spus că vor să plătească, numai să luăm copiii, că au nevoie de activități oneste, prin care să învețe ceva. În octombrie vom urca toate datele pe www.ligaexploratorilor.ro, ca părinții să poată să-și organizeze timpul pentru vara viitoare…

În…

Citeste continuarea Aici

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata