Sfatul zilei de 6 septembrie 2019 pentru fiecare zodie. Balanțele au nevoie de o ieșire în aer liber

Citește sfatul zilei de 6 septembrie 2019 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului, dar și care e numărul tău norocos din această zi. Balanțele nu se simt tocmai în apele lor și vor avea parte de câteva discuții extrem de importante cu un apropiat, pe care îl consideră aproape psihologul lor.

Sfatul zilei de 6 septembrie 2019 pentru zodia ta

Berbec: Nu te duce prea departe cu scenariile pentru că, așa cum te-ai obișnuit, niciunul nu se concretizează întocmai. Trebuie să dai dovadă de mai mult realism. Numărul norocos al zilei: 13.

Taur: Ai parte de o zi în care telefoanele vor veni din stânga și dreapta. Trebuie să te pregătești psihic pentru a discuta cu tot felul de oameni. Numărul norocos al zilei: 4.

Balanțele nu sunt în apele lor. Sursa foto: Shutterstock

Capricornii trebuie să se rupă de cercurile toxice

Gemeni: Nu întinde coarda și lasă partenerul de viață să facă așa cum simte legat de proiectul în care s-a implicat. Lasă șicanele și încurajează-l. Numărul norocos al zilei: 1.

Rac: Treci peste micile neplăceri ale dimineții. Unii oameni sunt, efectiv, prost crescuți și nu ai să reușești să îi schimbi niciodată. Numărul norocos al zilei: 2.

Leu: Nu pune paie pe foc dacă vezi că deja situația e destul de tensionată. Ar fi bine să faci abstracție de la anumite comentarii, oricât de justițiar ai fi. Numărul norocos al zilei: 3.

Fecioară: Lasă-te dus de voia sorții și vei vedea că lucrurile bune au fost acolo și te-au așteptat. Numărul norocos al zilei: 11.

Balanță: Nu ești tocmai în apele tale, iar cea mai mare greșeală este să stai mereu închis în casă. Ai nevoie de o ieșire în aer. Plimbă-te, deconectează-te de haosul general în natură. Numărul norocos al zilei: 8.

Scorpion: Pui prea mare preț pe lucrurile materiale. Azi îți vei da seama că unele dintre obiectele valoroase pe care le deții sunt degeaba. Numărul norocos al…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata