Sibiu: Mai multe firme conduse de liberali se alătură protestului 'România vrea autostrăzi'

0

Mai multe firme sibiene conduse de liberali vor întrerupe vineri, activitatea, pentru un sfert de oră, alăturându-se protestului "15 minute de grevă generală. România vrea autostrăzi", potrivit unui comunicat de presă remis, joi, AGERPRES.

"Pentru a-i încuraja pe iniţiatorii '#şîeu', o parte dintre întreprinzătorii liberali sibieni care conduc afaceri vor întrerupe vineri, 15 martie, la ora 15, programul pentru 15 minute în firmele pe care le conduc. Este vorba de mai multe companii", se arată în comunicatul PNL Sibiu.

Prim-vicepreşedintele PNL, lider al organizaţiei judeţene Sibiu, Raluca Turcan, i-a felicitat pe antreprenorii care protestează.

"Oamenii de afaceri au înţeles că, atunci când îţi desfăşori activitatea legal, nici măcar politicienii aflaţi acum la putere şi obişnuiţi să intervină în activităţi care nu-i privesc nu au ce să facă. Mă bucur să constat că antreprenorii îşi asumă un semnal puternic şi îi felicit pentru acest lucru", a afirmat Raluca Turcan.

Oamenii de afaceri din PNL Sibiu apreciază demersul "#şîeu" ca pe un semnal decent, iar faptul că a fost iniţiat de un antreprenor este lăudabil şi poate servi drept exemplu şi pentru alţii care, pe moment, preferă să fie mai puţin vocali pentru a-şi proteja afacerile în faţa unor eventuale presiuni.

Preşedintele Organizaţiei Oamenilor de afaceri PNL Sibiu, Stephan Braune, susţine "că lipsa infrastructurii în Moldova este principalul motiv din cauza căruia estul ţării nu reuşeşte să se dezvolte."

"Investiţiile private au nevoie de autostrăzi, iar oamenii au nevoie de investiţii private – este un mecanism simplu pe care statul trebuie să-l respecte dacă vrea cu adevărat ca o zonă să se ridice. Iniţiativa "#şîeu" a plecat tot de la un investitor. Acesta a ajuns la un nivel la care, probabil, îi este tot mai greu să-şi coordoneze afacerile în lipsa unor legături rutiere rapide. Cred că pe domnul Stefan…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close