Sportiva, INVINETITA din cap pana in picioare! ORORILE la care a fost supusa de antrenorul ei de judo

0


Scandalul in judo continua. Catalina Rob Ditan a facut dezvaluiri socante. Sportiva sustine ca a fost batuta, agresata si umilita de staff-ul tehnic. Antrenorii Florin Bercean, Gianina Andreica și Ana Maria Mititelu nu au negat până acum faptele concrete reclamate de fata care a activat la lotul național timp de 7 luni, în 2013/2014.
Catalina Rob Ditan nu s-a oprit la marturisiri despre violentele la adresa ei. Sportiva sustine ca o alta colega a fost batuta pentru ca era prea grasa. Incidentul a avut loc in urma cu cateva luni.
Scandalul in judo continua cu noi acuzatii
„A pierdut un turneu la cântar, adică a mers la un concurs extern și n-a putut concura fiindcă nu s-a încadrat în greutatea categoriei. Din acest motiv, am înțeles că Bercean a bătut-o efectiv cu pumni, picioare și palme până a învinețit-o pe tot corpul! Cred că s-a întâmplat după ce-au revenit în țară. M-am întâlnit cu ea la o vizită medicală la București. Avea un ochi vânăt. La fel era pe mâini și pe picioare. Săraca, era terminată psihic! Și era minoră la momentul respectiv!
Presupun că au fost și martori, fiindcă povestea respectivă mi-a fost spusă de mai multe persoane diferite în decurs de câteva zile. Am întrebat-o chiar pe ea când ne-am văzut. «Băi, din cauza bătăilor ai vânătăile?». «Da», mi-a răspuns. Voia să se lase de sport. Nu știu cum a mai rezistat o perioadă la lot. Mai departe nu știu ce s-a întâmplat, fiindcă n-am mai ținut legătura”, a marturisit Catalina Rob Ditan, citata de gsp.ro.

Articolul Scandalul in judo continua. Catalina Rob Ditan vine cu acuzatii noi dupa ce a fost batuta de staff-ul tehnic apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata