Stănescu, primele declaraţii după demisia din Guvern: „Eu nu am fost pe listă, remaniabil, și atunci președintele Dragnea a spus: trebuie să punem în discuție”

0 104

Paul Stănescu, unul dintre contestatarii lui Liviu Dragnea, care şi-a pierdut susţinerea partidului pentru funcţia de ministru în Guvernul Dăncilă, a decis, luni, să îşi dea demisia din Executiv. El a dezvăluit, la Senat, care au fost motivele acestei demisii, precizând că nu a fost pe lista de remaniere, și atunci președintele Dragnea a spus: „trebuie să punem în discuție poziția în Guvern a lui Paul Stănescu”.

Întrebat dacă este de părere că i s-a făcut o nedreptate prin această solicitare de revocare a sa din funcţie, el a spus că „nu, în politică se poate întâmpla orice”.

„Nu. În politică se poate întâmpla orice. Ceea ce spun este că la Comitetul Executiv, ante-penultimul, am avut o discuţie cu Liviu Dragnea de aproximativ o jumătate de oră, împreună cu colegul nostru de la Vaslui, domnul Buzatu, şi am discutat lucrurile clar, că nu e bine ce se întâmplă cu partidul, cu excluderi şi Liviu Dragnea nu a îndrăznit măcar să spună atunci: ştii, eu vreau să pun în discuţie şi poziţia ta în Guvern. Prim-ministrul, doamna Viorica Dăncilă, căreia îi mulţumesc, eu nu am fost pe lista miniştrilor remaniabili şi atunci preşedintele Dragnea spune: domnule, trebuie să punem în discuţie şi poziţia în Guvern a lui Paul Stănescu. Putea să spună înainte: domnule, ştii, o să cer asta în CEx, ce faci? Şi eu spuneam foarte simplu că îmi dau demisia, nu e nicio problemă, sunt un om de onoare”, a spus Paul Stănescu.

Stănescu a mai dezvăluit şi faptul că nu a fost pe lista de remaniere.

„Eu nu am fost pe listă, remaniabil, și atunci președintele Dragnea a spus: trebuie să punem în discuție poziția în Guvern a lui Paul Stănescu. Putea să săună de la început și eu spuneam: îmi dau…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x