STB a retras toate troleibuzele din București, după fenomenele meteo extreme. Tramvaiele, înlocuite de autobuze

Toate troleibuzele din Capitală au fost retrase de pe traseu! Vremea extremă a făcut și ca liniile de tramvai să fie blocate, astfel să fie înlocuite de autobuze. Prognoza meteo de azi, anunțată de meteorologii de la Agenția Națională de Meteorologie a arătat că s-a emis un cod galben de la orele 13:00. Acesta va fi până după-amiază, la orele 16:00. Din păcate, Bucureștiul a fost blocat astăzi.

„După-amiază vor mai fi precipitații slabe, mai ales sub formă de ploaie și lapoviță, ce vor continua să depună polei. Seara și la începutul nopții este posibil să fulguiască, apoi să se formeze ceată. Depunerile semnificative de gheață se vor menține pe tot parcursul intervalului. Vântul va sufla slab și moderat-viteze de până la 30km/h. Temperatura va fi de -2 grade Celsius și -1 grad Celsius”

STB a retras troleibuzele! Vremea severă a necesitat și ca tramvaiele să fie înlocuite

Starea vremii a făcut ca troleibuzele să fie retrase în depouri în cursul zilei de azi, 26 ianuarie. Totul s-a petrecut de la orele 16:45, după ce nenumărate defecțiuni au apărut în timpul traseelor. În acest context, reprezentanții Societății de Transport București au anunțat că linii de navetă de autobuz au fost introduse. Acestea au fost posibile în zonele în care nu existau alte alternative pentru călătorie.

Din cauza vremii, troleibuzele au fost retrase, iar tramvaiele au fost încoluite de autobuze

STB a înființat trei linii de navetă de autobuz pentru zonele fără alte posibilități de călătorie precum alt tramvai sau autobuz. Acestea vor urma să circule pe tarseele:

Linia 665 va circula de la terminalul „Pajura” până la terminalul „Sfinții Voievozi”
Linia 670 va circula de la Bulevardul Basarabia până la terminalul „Vasile Pârvan”
Linia 696 va circula de la terminalul „Depou Alexandria” până la terminalul „Gara de Nord”

Traficul din București a fost dat peste cap, astfel că…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata