Sturzu (Pro România), despre cei doi deputaţi care s-au întors la PSD: Au plecat fără un telefon

Liderul filialei Braşov a Pro România, Mihai Sturzu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că nu cunoaşte motivele pentru care cei doi parlamentari Mihai Mohaci şi Mihai Popa au părăsit partidul după numai 24 de ore.

''Exact ca în poveşti. Pierdut doi parlamentari. Îi declar nuli. Povestea noastră de iubire a durat fix 24 de ore. Eu consider că este un gest de responsabilitate – să vă explic punctul meu de vedere, pentru că nu am niciun semn de la ei. Am avut doi parlamentari, pe Mihai Mohaci şi Mihai Popa, care, în urmă cu câteva zile, îmi povesteau cum nu se mai poate sta în PSD, cum Dragnea e dictator, cum ei nu mai vor să fie ridicători de mână, cum Dunca (n.r Marius Dunca-preşedintele interimar al organizaţiei PSD Braşov) nu-i respectă, cum PSD-ul va distruge ţara şi ei nu mai pot pentru că ei sunt oameni buni, care vor să participe la reconstrucţia ţării într-un partid nou cum este Pro România. A durat 24 de ore, după care Dragnea a fost un băiat bun, Dunca a devenit o stea a politicii locale şi PSD duce ţara pe culmi de glorii şi afirmare. Eu nu înţeleg absolut nimic ce a fost în capul acestor oameni, ce este în mintea unor oameni maturi, politicieni cu experienţă, să trădezi de trei ori: odată PSD-ul, odată grupul parlamentar din care ai făcut parte şi apoi Pro România", a afirmat Sturzu.

Potrivit lui Sturzu, niciunul dintre cei doi nu a putut fi contactat, deşi au fost sunaţi şi li s-au trimis mesaje.

"Am încercat să iau legătura cu ei, i-am sunat, le-am trimis mesaje, i-am rugat să mă sune. Nici unul dintre ei nu a răspuns. Parcă au intrat în pământ'', a explicat Sturzu.

Acesta a adăugat că sunt aşteptaţi oricând în Pro România, pentru că este un partid deschis. "Dacă îşi dau seama că Dragnea trebuie dat jos, să voteze moţiunea de cenzură, să-şi facă datoria faţă de cetăţeni şi să vină în Pro România să muncească. Aici sigur nu vor avea…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata