Suciu: Iohannis face tot ceea ce ţine de domnia sa ca să hrănească electoratul care începe să îi fugă de sub picioare

0

Vicepremierul Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale, a declarat, vineri, că preşedintele Klaus Iohannis este "într-o campanie electorală permanentă", făcând referire la declaraţiile şefului statului cu privire la legea bugetului de stat.

"Domnul preşedinte a venit astăzi la Summit-ul organizat de ministerul pe care îl conduc şi de către Guvernul României. A vorbit despre Preşedinţia României, lăsând cumva să se înţeleagă că este foarte responsabil de lucrurile bune care se întâmplă. Nu, domnia sa a făcut şi face tot ce se poate să ne blocheze. Nu s-a referit nicio secundă la performanţa Guvernului în ceea ce priveşte închiderea dosarelor din Preşedinţia rotativă. Domnul preşedinte face ceea ce pe noi deja nu se mai surprinde. Este într-o campanie electorală permanentă. Ne-a tărăgănat şi ne-a blocat cu bugetul aşa cum ştiţi cu toţii. Domnul preşedinte, ca să evit cuvântul minciună, face tot ceea ce ţine de domnia să îşi hrănească sau să hrănească electoratul care începe să îi fugă de sub picioare dacă e să mă refer la cei de la USR şi PLUS. Trebuie să fie foarte virulent şi foarte violent. Sincer, nu îi şade bine şi cred că este orice, dar mai puţin un preşedinte responsabil", a afirmat Suciu la Parlament, întrebat despre criticile preşedintelui Klaus Iohannis privind legea bugetului de stat pe anul 2019.

Întrebat că dacă PSD nu a întârziat cu bugetul, el a răspuns: "Cu toţii am întârziat".

Ministrul Dezvoltării a criticat şi anunţul preşedintelui Klaus Iohannis că susţine protestul pentru autostrăzi.

"Am văzut o chestiune care trebuia să fie foarte responsabilă din partea preşedintelui, apropo de meciuri şi de ping-pongul domniei sale cu bugetul, a ales să spună #şîeu. Eu spun că Guvernul României astăzi, cred că la ora 12,30, prin ministrul Transporturilor, demarează primul tronson al autostrăzii Moldova prin centura de patru…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close