Târgul Imobiliarium Online se lansează marţi

0 32

Târgul Imobiliarium, cea mai amplă expoziţie imobiliară din România, se lansează, marţi, în varianta online, pe site-ul imobiliarium.ro, precizează organizatorii într-un comunicat remis marţi.

Platforma Imobiliarium Online este disponibilă în perioada 21 aprilie – 21 iulie, în cea de-a opta ediţia a târgului Imobiliarium.

Prin intermediul platformei, vizitatorii beneficiază de anunţuri imobiliare verificate individual de echipa târgului, iar toate listările conţin informaţii complete (preţ, suprafaţă, calculator bancar, poziţionarea exactă, etc.).

Vizitatorii site-ului au la dispoziţie atât un modul de contactare al agentului de vânzări cu informaţiile specifice, cât şi unul de mesaje, astfel încât cei interesaţi să ia legătura cu persoana responsabilă de imobil.

Târgul Imobiliarium Online oferă vizitatorilor informaţii complete despre imobil, tipul de construcţie sau compartimentare. Astfel, anunţurile evazive sau care furnizează informaţii incomplete despre locuinţe nu sunt aprobate pentru publicare de echipa evenimentului, potrivit sursei.

Vizitatorii târgului Imobiliarium Online vor putea accesa randări 3D ale locuinţelor, precum şi imagini cu panoramă de 360 de grade din interiorul imobilelor sau împrejurimile ansamblului rezidenţial disponibile, pe baza schiţelor furnizate de dezvoltatori.

De asemenea, fiecare listare beneficiază de un calculator bancar, în care vizitatorii pot simula, în funcţie de bugetul disponibil, valoarea ratelor bancare pentru achiziţia unei locuinţe.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x