Tăriceanu: Tânăra generaţie de politicieni trebuie să se pregătească pentru a face faţă unor noi proiecte importante

0

Preşedintele Senatului şi lider al ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat, vineri, că tânăra generaţie de politicieni trebuie să se pregătească pentru a face faţă unor noi proiecte importante pentru ţară.

Potrivit unui comunicat al TLDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a marcat, în cadrul evenimentului "Academia liberală – Contribuţia personalităţilor liberale la înfăptuirea Marii Uniri", organizat de Tineretul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (TLDE) şi Clubul Studenţilor Liberal Democraţi (CSLDE), în parteneriat cu Institutul de Studii Liberale (ISL), cei 100 de ani de la Marea Unire şi a făcut o prezentare a contribuţiei liberale ce a reliefat acţiunile, viziunea şi curajul liderilor marcanţi în procesul de evoluţie şi democratizare post-decembristă a ţării.

În final, potrivit sursei citate, Tăriceanu a menţionat că, ţinând cont că idealurile de Unire au fost realizate, suntem într-o altă conjunctură politică şi strategică, iar tânăra generaţie de politicieni trebuie să se pregătească pentru a face faţă unor noi proiecte importante pentru ţară.

"Aveţi o misiune de mare responsabilitate. Pentru că interesul României nu s-a încheiat o dată cu aderarea la Uniunea Europeană, pentru că progresul şi evoluţia politică a acestei ţări trebuie să continue. Pentru aceasta, responsabilitatea este pe umerii voştri. Nu vă rămâne decât să câştigaţi experienţă, să vă pregătiţi în continuare, ca să puteţi să faceţi faţă acestei mari provocări care vă aşteaptă. Vă urez succes!", a declarat Călin Popescu-Tăriceanu, citat în comunicat

TDLE a organizat vineri, în parteneriat cu CSLDE şi Institutul de Studii Liberale, evenimentul "Academia Liberală – Contribuţia personalităţilor liberale la înfăptuirea Marii Uniri". Au participat din partea ALDE preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, Daniel Chiţoiu – secretar general şi Claudiu Daniel Catana,…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close